TRYGGHET, SÄKERHET OCH INNOVATION

Brandsäkerhet: Driftsäkerheten framför allt!

När det kommer till brandlarm finns det inget som trumfar driftsäkerhet. Om olyckan är framme ska du vara säker på att ditt larmsystem fungerar utan undantag. Det är därför vi aldrig tummar på specifikation och kravställning. För din skull är vi extremt noggranna, ställer frågor och söker svar tills allt är på plats för att kunna installera ett väl fungerande system.

Telenta Tjänster Brandsäkerhet

Men kostnadseffektivitet och behovsanpassning är också viktigt

Som kund hos Telenta kan du räkna med att vi lyssnar först, utgår från dina behov och i dialog med dig hittar den mest kostnadseffektiva lösningen. Handlar det om flera larmsystem som behöver integreras sparar det ofta både tid och pengar att samla dem på en och samma plattform. Att ha all administration och service på ett ställe är inte bara smidigt utan optimerar även driftsekonomin.

Vi arbetar med ett antal noga utvalda, ledande leverantörer av larmsystem som våra medarbetare kan utan och innan. Telenta är certifierad anläggarfirma för brandlarm.

q-fog

Q-fog – ett mobilt sprinklersystem för brandskydd räddar liv

Q-fog är marknadens mest effektiva mobila sprinklersystem. Det är en automatisk och aktiv boendesprinkler som räddar liv, är kostnadseffektiv och fungerar i vilket rum som helst.

Mer om Q-fog
brandsäkerhet column 1
brandsäkerhet column 2

Vad behöver du?

Brandlarmcentral – Brandförsvarstablå – Rökdetektor, Värmedetektor – Adressenheter – Värmekänslig kabel, Styrningar av tex fläkt och dörrhållarmagneter – Anläggarintyg, Orienteringsritningar – Portabel sprinkler.

Kontakta oss idag för att påbörja en dialog om hur vi kan göra din verksamhet tryggare.

Kontakta oss

Kontor

Göteborg

Omvägen 2H

412 75 Göteborg

Växel: 031-762 64 00

Stockholm

Västberga Allé 36C

126 30 Hägersten

Växel: 08-556 345 40

Karlstad

Lantvärnsgatan 4

652 21 Karlstad

Växel: 054-17 50 90